Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina drömmar

Jag ser dig i mina drömmar. Jag kan känna din närhet.
En doft som inte borde finnas nära mig. Är det du?
Jag kan känna dina läppar mot mina i varma och
försiktiga kyssar som lämnar spår av minnen.
Dina händer när de håller om mitt ansikte,
när de smeker min rygg i en omfamning,
händer som lämnar märken när drömmen är slut.
Men jag vill så mycket mer.
Jag vill lära känna personen jag delar själ med.
Jag vill komma bakom den vackra ytan
och istället få dela livsvärderingar, åsikter,
skratt och gråt, glädje och sorg.
En del kallar det privatliv,
jag kallar det själsliv.
Ditt själsliv, mitt själsliv, vårt.
För jag vill vara tillsammans med dig,
även när vi inte är det…




Fri vers (Fri form) av Mari N
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-26 22:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och innerligt..
2023-04-06

    Steff...
Drömmar kan bli
2020-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Mari N
Mari N