Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar du...

Var tår som faller är någons saknad

Var kram som nekas är någons rädsla

Som ignoreras

Så våga se de fallande tårarna

Ge en kram åt alla dina vänner

 

För en dag kan det vara du eller jag

Som är den som gråter i nattens ensamhet

Som längtar efter en värmande kram till tröst




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-23 22:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2018-10-24

  Feliaxel VIP
Bra uppmaning som alla borde ta till sig
2018-10-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i vardagen!
2018-10-24

  ULJO
Ta och ge. Kärlekens innebörd.
2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP