Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvete

Rätt eller fel
Spelar det roll
När
Mörkret närmar sig

Syrien
Libyen
Nu igen
Vi sjunger vers efter vers

Men det tar inte slut

ett hot på allas läppar
Människor på flykt
Storm över livlös öken

Världen förgiftad
Punkterad på liv

Alla får ändå inte plats
Så jag dödar och dödar
Tankspritt nästan
Blicken i svart skärm

Krossad

Ögon utsätts för bilder
Sandaler där det borde sitta kängor

Blod över bringan
Blicken av stål
Vem ska döma mig

Jag

Följer ju bara order





Fri vers av Aaxel
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-25 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel