Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fyra små haiku om fyra grå väggar.


fyra grå väggar // (min värld)

fyra grå väggar,
skräp, smuts och dålig utsikt
och ljus från en skärm

full av främlingar
vars underhållningsvärde
brukade ge hopp,

men inte längre.
de är nu påminnelser
om ensamheten

och om mitt förfall.
de fyra grå väggarna
kryper sakta in.




Bunden vers (Haiku) av Apokalysm
Läst 433 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-25 01:20



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin svärta
2018-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Apokalysm
Apokalysm