Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byxångest

Vaknade dagen efter- denna efterspelets dag. Orakad, mina utensilier fanns som alltid, liggande i bruna portföljen.

Tiderna förändras, finns ingen portfölj och i plattan existerar inga rakhyvlar. Inte ens namnet rakhyvel finns i internminnet.
Trots att en app konstruerades stabilt förankrad, rubrik tandborste och tandkräm.

Sålunda förblev eftervalets tid;
Godmorgon badrumsspegel, hälsningen får vi numera bara ha i tanken. Orakad tid har börjat. Kanske morgonnyheterna förtäljer något, möjligen avgår jag i tanken, ett oskrivet manus måste redigeras.

Osagt blev betydelsen av allt, jag menar för landet som saknade tro på människorna. Där saknades ej framtiden, den är och var gårdagen.

© Bosse 28 oktober 2018.




Prosa (100-ordare) av Bossepoet från Österbotten
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-28 05:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten