Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De mänskliga faktorerna och naturens lag gör att båda djuren och människor byter plats eller fly.


Fly

Hösten på träden syns,
ljuset, på ögat faller
Dagen i märgen känns
Luften i hjärtat nämns,,
Ett flock av fåglar byter plats borta från örnen möts,,,




Fri vers (Prosapoesi) av Noura Gacem
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-29 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noura Gacem