Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan



Kom hit och be med mig,
Änglarna runt om mig be,
Taket är vitt med en grå skugga i mitten,,
Med utstående ögon stirrar jag och be,,
Ett monster i mig välkomnar jag ut,
Jag sa snälla, jag ber dig försvinn,
Varaktig kravlade jag mig ut,,
En stund av stillhet övertar mig,,
Från monstret,,,




Fri vers av Noura Gacem
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-29 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noura Gacem