Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke i höstregn

Var fanns din glädje
oskolad blev den
sorgens länk till framtiden
kunskapen var dina händer

överlevande barnet
smekte sitt arbete
sorterarens mästare, du var

aldrig smaka männens status symbol
den förblev deras egen
vek och vän förblev du
där du fostrade dina barn.

© Bosse 30 oktober 2018.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-30 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten