Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svikare


Varför följde du mig inte
till världens ände
och tillbaka igen

När jag behövde dig som mest.

Där hade du kunnat börja ditt liv,
och jag få fortsätta mitt.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-30 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol