Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätt in politiker i Kattschaletter.

 

 

Självförstörelsen i Sverige är också uppenbar för de blinda. Under våld tar ungdomar på Gotland över bus- och passagerbusskommunikation, och hävdar att ingen kommer att gå fri och inte gratuleras med bonusar!

 

Åh, allt detta medan en stor bunt rappakalja mytomaner som anser sig lämpliga politiska och vill och vill representera svenska folket lokalt och internationellt.

 

För närvarande inlämnas för obestämda år hos Frutallman, är  frustrerade dagliga klienter på Sessions, i en grupp samtal och tröstterapi på enskild personalnivå Sverige virvlar runt, karusellbuskar, konsulter från Amerika är ingen lösning, det är bara ett ämne i federala kolonier, vilket resulterar även till Dr. Phil, sover jag husvagn på sin psykoanalys.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2018-10-31 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP