Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansiktsfårorna

sömnen slätar ut anletsdragen
lyfter upp drömmen
för att bevattna öknen

säkerhetslinorna hindrar huvudet
från att fastna i rymden

ger ansiktet dess fåror




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-31 12:58



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
Härligt fyndiga, spänstiga rader.
2018-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson