Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Okay before 1 (en) haiku – poeten måste öva form… en////////

en//////// är ”garbage” code. En (1) haiku ‹117/ /102› føljer. 

En dag före no 

november i år 

och tiden den går/

 

En mager text på 

gång (nu) är. Den är som den 

är. November är 

 

om få timmar och 

poeten räknar såled-

es – matematik 

 

är 1 konst. Vägen 

är bestämd form. Bekymmer 

är inte form typ 

 

bestämd. Okay för 

föregående antyd-

an. Måhända är 

 

wrong inte fel… men 

fel brukar förekomma 

i poeters vad 

 

poeter nu är

igång med. Limerick är

något annat… först-

 

ås. Lime är vad True 

är. Man måste räkna 1

del… när man bokför. 

 

Bokförlaget får 

vänta en tid… farbrorn är 

inte så oer-

 

hört wiki writer

nämligen. Förlag-

et är inte fik-

 

tion… rimlig-en. Det 

där får fungéra. Svenska 

är 1 modell. Nu 

 

är form-en rimlig 

och klockan fem enligt 1

kronometer i

 

datorn. Tiden den går.

År efter år. Och poet-

erna väger sin

 

prosa och metrik.

Fri vers är också något 

man måste prova 

 

när man är ute 

på webben. Bengt är 1 nytt 

printer namn. Namn är 

 

inte namn. Förstås.

Prosa är trevlig form när 

man skriver program/

 

On är vad To är 

och Fred är vad Plus och Marg 

är. Färg och Well är 

 

info det med. Nu 

är text-en rimligt lång och 

farbrorn får kaffe 

 

av fru kost råd giv 

a… ren må hän da int e.

In a hurry är 

 

garbage data in

fo som är vad man menar 

vara ingen fung…

 

tjon – Ojsan. Höst-en

är också en tid som vi

vet. Fysik för folk 

 

på nät-et. Form-en 

är inte primärt det mest 

importanta nu/

 

[·:·:·] pynt enligt manuá… Le- n, N/

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av farbror zwed
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-31 17:30



Bookmark and Share


  farbror zwed
2711 text-er är web-förda och 31 17 är prim tal. Prim tal är (emellertid) inte [ac] prim tal. Program-
språk-
et […] mä fung-
er… 97114 så-
Le… des/
[·:·:·] eaunýo/
Okay ‹121/ /11100› seau/
[(…)] är info det med/

2018-10-31
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed