Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärntecken

Jag smider mina planer med en vädur
Vi började på botten men vi e här nu
I djungeln e de svårt o hitta en väg ut
Alla bär på samma hunger . alla här e djur
Kräftan va med sen dag ett
Alltid så lojal han förtjänar sin respekt
Den som alltid stannat kvar vad som än har skett
O som e med mig hela vägen alltid oavsett
Skorpionen lever farligt men vi hänger på
Skytten han e där när de gäller han blir rå
Lejonet har sidor inte alla förstår.
Antingen ute på äventyr eller chilla hårt
Har många sköna samtal med fisken
Alltid djupt tänkande tar inga dumma risker
Han gillar o ha rätt o försvarar vad han tycker
De händer att han spårar ur när saker blir för mycket



Stenbocken alltid vacker underbar
Blickar säger mer än tusen ord än idag
Hon berör. Hon sätter mig i schack med ett drag
Man får va ful men inte dum för skenet kan bedra
Tvillingen fyller mig med lust o passion
Men vi krockar ibland för hon e luft o jag e jord
Ibland hon svävar högt allt e glitter o glamour
Men hon lutar sig på mig när hon e down o vill ha ro
Jungfrun . den som alltid varit sensuell
Stark karaktär men också mycket speciell
Vattumannen valde att va min för ikväll
Som en Bonnie and clyde relation så orginell
Jag e oxe son till luft min mor e våg
En relation som lätt blir kaos för båda två
Jag har fötterna på jorden. Envis som få
O saker kan gå snett om du trampar mina tår






Bunden vers (Rim) av Femfemnoll VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-01 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Femfemnoll
Femfemnoll VIP