Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höstens mysterium




Ån flyter stilla
Viskande vattenspegel

Döljer livets djup

© Birgitta Englund Dimitrova november 2018




Bunden vers (Haiku) av Klara Ord
Läst 393 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-02 10:23



Bookmark and Share


  juliaparkas17
Genialt!
2019-03-12

  Marita Ohlquist VIP
En utomordentligt bra Haiku!
Tack för den.
2018-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord