Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt


Har dött för dig,
minst två gånger
och skulle göra det igen.

Du har inte gått över lik för mig,
inte ens ett,
och skulle aldrig göra det.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-03 17:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus har dött för dig. Det räckte med en gång.
2018-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol