Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solkatten


smög sig tyst över gryningens ruta
kröp försiktigt in mellan fransgardin
lekte därpå tafatt
över lakanets skrynklor
skapade ögonblickets längtan
ord födda ur en dröm
dagens hänryckning slog ut i blom
av solens lyster

oändligt delas livets små korn ut
bland nuets lycka

svampkorgen väntar,
trots tuff utmaning gräva
guldet

under lövens matta




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 302 gånger
Publicerad 2018-11-04 12:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
suck 2018 härliga minnen bevaade
2023-09-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP