Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RYGGRADSLÖSA MASSVARELSER

så gör grannen

och alla de andra

i deras fotspår

måste vi vandra

så står det nu i

AB och Expressen

haka på tåget

och häng med i stressen

 

barnen blir monster

här i masspsykosen

märkliga konster

på med massnarkosen

var som en svensson

annars kan det hända

att du får bli som

en av de elända

 

 

LARZ  GUSTAFSSON 4/11 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2018-11-04 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP