Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland kommer texter till en, då en är som mest upptagen av 'annat'. Om texterna förblir 'utan kommentar', kanske lika så gott, eftersom jag just idag är på ett just så 'ojämnt humör'... ja, eller om du är det.


Några samlade uttryck




.
Den människan ser dig nog,
bara inte med dina ögon.

..
Kanske tar jag dig
för given och självklar.

Bara inte som en ägodel,
eller bit av land att rå över.

...
Som till för någons batteri att ladda,
kanhända du är en hjärtstartare?

Även om annan ser,
det den ser,
din möjliga prestation,
din formliga kropp.

Du ändå är din själ
och dig själv
därför väl även närmast?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-11 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP