Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är död, hon är försvunnen

Det är slut
Påfågeln är död
Påfågelns älskade existerade aldrig
Påfågelns kompis är försvunnen
Påfågelns kamrat till höger om vänstern är försvunnen
Det är slut
Påfågelns spegelbild är död
Påfågelns framtid och vision är död
Påfågelns framtida fru är försvunnen
Det är slut
Påfågelns livslust dog och tog glädjen med sig ner i graven
Påfågelns allra roligaste samt bästa minnen är döda
Det är slut
Påfågelns sorgligaste samt värsta minnen överlever
Likaså gör påfågeln




Fri vers av Den Smaklösa Kokosnöten
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-04 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Smaklösa Kokosnöten