Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm Aldrig

Glöm Aldrig
Hur livet alltid går vidare
Hur mörkret alltid byter offer
Hur man alltid kan hjälpa sin nästa
Hur man alltid kan hjälpa sig själv

Glöm Aldrig
Att snön alltid blir slask innan den smälter helt
Att Tomten slutade existera vintern då du fyllde 10, och att inget någonsin varit densamma sen dess
Att Vitamin D tabletter aldrig fullt ersätter solens strålning
Att Vitamin Kärlek tabletter aldrig fullt fyller ditt hål inombords

Glöm Aldrig
Att mörka rader alltid följs upp med ljusa
Allt solen dyker upp tillslut
Att ingenting varar för evigt, gott som ont
Att hjärnan prioriterar dåliga minnen, att nuet blir vad du gör det till och att framtiden endast existerar om du tillåter den




Fri vers (Fri form) av Den Smaklösa Kokosnöten
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-01 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Smaklösa Kokosnöten