Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn och ro

En varm sommarkväll vi sitter du och jag
Vi blickar ut mot havet och lyssnar på vågornas andetag
En fågel svävar sakta över det öppna blå
Dagens sista sol tar farväl av oss båda två
När mörkret har lagt sig och vi funnit vår ro
Beger vi oss hemåt över stockar, sten och bro
På natten vi somnar och träffar John Blund
Vi sover så gott du och jag min älskade hund




Bunden vers (Rim) av SpitfireZ
Läst 256 gånger
Publicerad 2018-11-05 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpitfireZ