Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild : Antar att var och en kan föreställa sig sin egen bild av helvetet på jorden.Poeter.se kan också bli ett helvete,för den som beblandar sig för mycket med andra medlemmar. Helvetet har många olika sidor.


EN YTLIG SKILDRING AV HELVETET

Den sociala gemenskapens tvångströja,
innebär att i en samvarons delaktighet
utsätta varandra för tortyr,tills den blir
en vana som blir till en njutning ingen
kan undslippa sig.

Det umgås helt enkelt,där de hugger
varann i ryggen,pratar med kluvna
tungor,gillrar hookar och fällor,för att
bli av med varann.

Små slutna sällskap sammansvärja och
konspirera mot varandra,där de som
ljuga mest vinna.

En skildring av helvetet på jorden kan
inte vara sämre än så,
och det mest obegripliga är att det är
människorna själva som underhåller
detta helvetet.

Scenografen,regissören,aktörer och
publik,är samtliga ansvarigt delaktiga,
i att det får fortgå.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2018-11-06 05:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP