Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Priv,bild


SAMHÄLLSAGITATORN

Samhällsagitatorn lever än han,
mer irriterande hotfull än nån-
sin,med sitt otämjda intellekt,
där Hells angels och Bandidos,
ses som söndagsskolebarn i jäm-
förelse,för samhällsagitatorn
skär grundligt han,
tills samhällsorganen blottas i
all sin usla belägenhet,uppå
obduktionsbordet,
där den cancer korrupta mynd-
igheter kan liknas vid,
endast kan botas genom att skära
bort den från samhällskroppen,
i tid,innan den är för långt gången.

Så solens aktörer lär få vänta,
för de har inte gjort sig förtjänta
av nån sol,däremot regn och rusk,
stormbyar,blixt o åska,snöstormar,
jordskred och vulkanutbrott,
Tsunamis och elavbrott,skoskav,
klamydia,bagg o gonorre,ischias,
halsbränna,lungödem,cancer,hicka,
tics,benbrott,hufvudvärk,parkinsson,
fallandesjuka,alzheimer,kramper,
magsår,borrelia,nervösa utbrott,
tarmvred,körtelinflammation,tung-
häfta,njursten,bronkit,psykoser,
håravfall,leverinflammation......
listan kan göras hur lång som helst,
men ni lär få veta,vad det lider.

Tog ingen af er tentamen hos satan,
ska ni få en lektion i hur man bemöta
djävulskap,vilket innebär att vara
ännu djävligare än djävulen själv.

Lär er det ! får ni se vem som vinner,
För Fan !



*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2018-11-06 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP