Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sånt som skapas under tråkiga lektioner


Slipar mina knivar

Skriver och skriver
och vitsar och rimmar
Det är så jag fördriver
tråkiga timmar

Gör ord till mina vapen
slipar och vässar
allt medan läraren
pladdrar och mässar




Bunden vers (Rim) av April Stark
Läst 419 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-07 09:41



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Bra!
2018-11-07

  Tomas Karlsson VIP
:-D
2018-11-07
  > Nästa text
< Föregående

April Stark