Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur mår du idag, vad har du gjort, hur är din söndag?

I mina ögon är de tysta
Tråkiga
I deras är jag tröttsam
Pratkvarn

Jag skämtar om det
Att jag pratar
Frågar
Vill
För mycket

Att de stör sig
Drar sig undan

Skämt på egen bekostnad
alltid kul
Vi skrattar, de och jag

Men nåt i mig dör
Och jag är fortsatt ensam




Fri vers av April Stark
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-05 19:19



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Intressant helhet...inledning och avrundning...man blir nyfiken idet som pågår.
2020-04-05
  > Nästa text
< Föregående

April Stark