Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker aldrig efter före

Jovisst, tänker jag
Det låter väl bra
Rycker på axlarna
Tackar sen ja

Men vet inte helt
Vad jag ger mig in på
Vad jag kan vänta mig
Hur det kan gå

Så står jag sen där
Med ett fattat beslut
Och har ingen möjlighet
Att ta mig ut




Bunden vers (Rim) av April Stark
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-05 19:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Allt det där hör ungdomen till,
från andra hållet blir allt som
du vill :)

Fint skrivet om livets inneboende krafter.







2020-04-09
  > Nästa text
< Föregående

April Stark