Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självporträtt


Elefanten bland porslinsfigurer

Svårt att ha vänner
gjorda av porslin

Svårt att alltid vara
boven i dramat

Svårt att alltid vara
alla till lags




Fri vers (Prosapoesi) av April Stark
Läst 333 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-11-07 09:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
åh det går inte var alla till lags. bara acceptera våga vara annorlunda. :)
2019-03-26

  ULJO
En omöjlig uppgift. Det är sådant som skapar samhällsproblem. Att hela tiden vara närvarande utan att få näring.
2018-11-10

  Landsfiskalen
Klokord! i en för övrigt mjuk
och insiktsfull text! Så fint så.
2018-11-08

  Spik

Ah där satt du ord på nåt jag tänkt på mycket!
Alla är så rädda och känsliga
Tappade mina ullvantar.....

2018-11-07
  > Nästa text
< Föregående

April Stark