Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Priv fotoalbum "Skogskyrkogården " Stockholm


TYST INSPIRATION

Den enda plats
där människor,
är någorlunda
uthärdliga
är på en kyrkogård,
för där ligga de
under jord
och är tysta.

Det firas under
månljusa nätter
med tysta orgier
enkom för att
hylla,
den tysta
inspirationens källa,
där människor är bäst
som döda.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2018-11-07 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP