Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Opus 37. 1 Allegro


Tecken



Organiska speglar
Atmosfäriska drömmar
Biologiskt flöde
Den onda punkten
Rummets egenskaper
Verklighetens våglängder
Klassisk äkthet
Själslig närvaro
Tidens öde
Stark förbindelse
Dirigentens tolkning




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2018-11-07 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP