Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mensblod i Atlanten

Med spetstrosor på
Och behån av
Rusar jag lyriskt
I nordirländskt hav

Tampongsnöret synligt
Men vad gör väl det?
Jag uttrycker gärna
Min femininitet

Runt mig bara grabbar
I nakna överkroppar
En pondus jag trots mitt kön
Med lätthet toppar




Bunden vers (Rim) av April Stark
Läst 411 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-11-08 15:24



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Metaforiskt snyggt! Kreativt och nyskapande...gillar titeln väldigt mycket! Den känns rapp och cool. Modern och i tiden.
2020-03-30

  Imzon
Roligt å bra skrivet.
2018-11-10

    ej medlem längre
Erotiskt ordat
2018-11-08

  Niclas Petersson VIP
Oj! Lätt, lekande och snyggt målat med små precisa ord.
Gillar!
2018-11-08

  Onomatoprofet VIP
: D
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

April Stark