Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svåra tider varar inte för evigt

Svåra tider varar inte för evigt

Ibland hopar sig problemen
det inser du
och du önskar det var mindre
att ta hand om
morgondagen ser inte ut att
vara lösningen

Du kan fråga dig själv: Varför jag?
men svaret är lite otydligt
du tycker att livet har varit
orättvist att denna börda har
just slagit till mot dig

Vägen som vi väljer att följa
är aldrig fri
Det finns gropar och kurvor
men så småningom leder detta
mot en mjukare och bättre väg där framme

Tro på dig själv och dina drömmar
du ser att framför dig är framtiden
som gömmer många löften
Kom ihåg,svåra tider varar inte för evigt

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 181 gånger
Publicerad 2018-11-10 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj