Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag brinner!

Det känns som att jag brinner!
Mitt inre står i lågor
En gnista skaparglädje
Blev en glöd, och blev en flamma
Som sprakar hela vägen ut i mina fingertoppar
Så jag inget hellre vill än att få skapa
att få skriva




Fri vers (Prosapoesi) av April Stark
Läst 339 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-10 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April Stark