Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken upplyser och förklarar världen

Utan kärlek dör människan.

Själen skrumpnar, ondskan

frodas, och egot jublar.

Utan kärlek förvrängs

verklighetsuppfattningen. 

Människan blir ytlig,

dum och rädd.

Utan kärlek breder öknar 

ut sig i vårt inre.

Världens harmoniska

ordning är ett illvrål.

Världen badar i ett

falskt ljus.

Utan kärlek blir människan

psykiskt rubbad.

Med kärlek är allt det goda möjligt.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-12 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP