Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Färg är 1 (en) tillgång i produktionen, sannerligen. Ä är en

bok-

stav. Bok-

stäv-

er […] före-

kom-

mer. Tid-

en (den) går. 2018 © farbror zwed – således. Vagn retur. N… cinnamon bulle (cb) och ‹10001/ 11101› tvär flöjt.

Oboe [101/ /101] enligt partitur-

et.

Blå (färg) fungé-

27a27//////////////

tüdlig-

èn/////////////////

[·······························] enligt pågående arbete.

 

 




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 122 gånger
Publicerad 2018-11-12 22:19



Bookmark and Share


  farbror zwed
2749 text-
er. Tid(en)
den går///////////
Således///////////
////////////////////
////////////////////
////////////////////
[·······················]
////////////////////
\n… howdy////////
2018-11-12

  farbror zwed
////////////////////////////////////
22:19 – också (aa/ /110) något, rimlig(en)/////////////////////////
////////////////////////////////////
////////////////////////////////////
////////////////////////////////////
////////////////////////////////////
[···········································]
////////////////////////////////////
[···········································]

2018-11-12
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed