Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är kärlek?

Ärlighet

...antingen så har man den eller inte.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-14 07:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
C'est la verité.
Es la verdad.
Sant!
Är man ärlig och säger sanningen ska den som drabbas av den genast framställa sig som martyr och ta på offerkoftan.
2018-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP