Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Platsen


så liten plats vi tar på jorden
mindre än ett träd i skogen
men ett så stort tomrum vi känner
då vi saknar
en hel värld kan inte fylla det
varje dag då vi vaknar

tro inte saknad en känsla förbehållen oss
människor

det fantastiska är djur har känslor
förnimmelser vi saknar
de talar inte med kluven tunga
annorstädes de sjunga
de talar tystnadens språk
liksom vi gjorde i Paradisets hägn
ormen dessvärre,
----kallblodig med sin kluvna tunga

sådde split i människohjärtat






Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-13 19:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tredubbel suck tänker på dig
ingen riktig vila du får kram<3
2023-06-30

  morgonstjärna VIP
suck <3
2021-10-21

  morgonstjärna VIP
människan lärde sig lögnens språk.
2020-07-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP