Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 20.11-18

Videkissar
nu i november
ett utropstecken




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-11-20 18:17



Bookmark and Share


  Njord
Växterna tror att det är vår?
Fin observation!
2018-11-21

  Marita Ohlquist VIP
Manar till eftertanke, i vår trädgård blommar både murklockan och nejlikorna.
2018-11-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vilken fin haiku! Vårkänsla infinner sig i november!!!
2018-11-21

  Anya VIP
Oj så bra. Jaa sannerligen ett utropstecken. Måste kolla om det är så även här.
Sparas!
2018-11-21

  limerick
Videungen sover alltså inte.
2018-11-20

  Ida-Marianne
Jaa, naturen är en smula ur led...

2018-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP