Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmare!

Träng in i min hud, till benen är du snäll

du hör hemma där

kom närmare, det går

det är bara för fulländat för att kunna hantera



Lås mina ögon en gång till

jag är nästan redo att dö

och det som borde vara viktigt det kan jag inte se

ta min kropp och min själ, så att jag kan andas




Fast du är det mest verkliga jag känt

så är du drömmen jag blir väckt ur

varje gång du inte håller om mig när jag sover

varje gång du lämnar mig ensam på perrongen




Fri vers (Fri form) av Blåiris
Läst 409 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-20 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blåiris