Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-05-06 23:00 av the wildcat (medlemsid: 79522) reviderad god natt klokuggla <3


Stjärnbild


gräsets vajande viskningar
---musik omfamnar dina hovar

då du äter strå efter strå
Pegasens vita vingar sveper om din rygg
midnattsmörker glänser i dina ögon
vindfingrar stryker manen
månpaljetter glittrar över huvud och svans
--- silverskäran rispar hål i paraplyet
stjärnornas silverskatt
blinkar genom dropparnas hav


våra stjärnbilder betar över de himmelska
ängarna, stampar i sina spiltor

*

Kommentarer på Stjärnbild
Black Rose Weirdo - 2017-05-07 14:20
Mycket fint!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 316 gånger
Publicerad 2018-11-21 20:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
namnet..
2023-01-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP