Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läraren var en dansös

läraren var en dansös
som aldrig fick dansa själv

hon lärde sig allt om dansen
utom stegen till han

som inte kan fångas som man




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-22 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson