Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bromsmedicin

Han går där så ensam och frusen
Sörjer sånt han minns
Vet inte var han ska ta vägen
Eller vem han är
När den han var inte längre finns

Snarrådig villoväg varje dag
Han har tjänat systemet
Hela sitt liv
Nu får systemet tjäna
En fylla som fyller honom med liv

Mot bolaget med utbud som blockerar
Han överväger sällan
Minns inte längre gårdagen
Och han saknar sällskap

Anden i flaskan är gudagod
Och som han förstod
Självläkande för dementa läkare
Som minns för mycket

En halv innanför västen
För värmen
Den andra för glömskan




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-11-23 22:04



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
tänkvärt
2018-12-04

    ej medlem längre
Sorglig inblick i livets hårda verklighet!
2018-11-28

  Lars Hedlin
I stark beröring ...
2018-11-27

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text om ett människoöde!
2018-11-26

    ej medlem längre
Stark skildring.
2018-11-25

    ej medlem längre
Varm och inkännande om hur flykten från minnen och smärta kan över en människas liv.
2018-11-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Du lyfter verkligen fram den hemska glömskan, som kanske kan sova en stund för anden i flaskan.
2018-11-24

  Arvast
Hur j*vl bra fångat som helst. Inte bara läkare,utan andra samhällsgrupper ryms också.
2018-11-23

  Blomma-Stjärna VIP
du skriver så medkännande!
2018-11-23
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP