Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En slags konvenans

Hästarna går in i höstarna,
deras tveklösa kroppar
av melankoli
bort över markerna

Vi försöker hålla rent
omkring vårt åldrande;
genomför en slags konvenans
som underlättar passagen
som bara skulle såras och smärtas
av allsköns uppriktighet
som ändå står
i dynghögsnärda flockar
av brännässlor
runt bara ben
och aldrig tarvar stöd
i formulerat,
i utsagt

De levande går outtalade
bortöver;
skuggor
i grundläggande resignation

Människor är ögonblicksbilder




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-25 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP