Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Liv

Jag känner en kvinna som heter Siv
Hon letar efter utomjordiskt liv

Men även om jorden är rund
är den ju inte särskilt sund

De som vi så gärna vill hitta
kanske nöjer sig med att titta

Att ta tempen på Mars
är ju bara en fars

Mikael Ramel:
"Innan vi kastar oss ut i rymdraketer
för att se vad som döljer sig på andra planeter
måste jorden vara fri från dessa stupiditeter
som råder, på vår jord"!




Bunden vers (Rim) av peter schenling VIP
Läst 412 gånger
Publicerad 2018-11-26 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP