Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HON GÅR I SKÖNHET



Hon går i skönhet precis som natten
Med molnfri himlapäll
Stjärnor som glimmar
Det bästa av det mörka och det ljusa
Möter detta henne i ögonen
Hela detta förnimmer hennes ödmjukhet
Men himmelen förnekar henne detta

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 296 gånger
Publicerad 2018-11-27 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj