Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LIVets gåta


Är det möjligt
för mig -att tänka själv?

Är det möjligt
för mig -att känna själv?

Är det möjligt
för mig- att välja själv?

Svaret på frågorna
kan vara svaret
på meningen
med livet
som är
DU













I ödmjukhet

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 284 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-28 13:29



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Funderingar och tankar fint sammanvävda till en enhet.
2018-11-29

  Lasseman VIP
Ja bilden passar så bra till orden
gillar din text mycket

2018-11-28

  Fulbergarn
Alla elementen på bild, schysst
2018-11-28
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria