Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Troligen en saga

shangri la livslögnens paradis
där dansar det flingor av snö
likt nerfrusna stjärnor, en gång
var de änglarnas vingar

jag ljuger ensam och frusen
längtar den famn
som förlorats i storm och svek

vilsen blev, den nariga hand
som pockande smekte
pälskragens bräm
viskande ångest i rödfruset öra

ge mig ett liv
i det förflutna
där skall vi skapa
framtidens kärleksakt

© Bosse 29 november 2018.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-29 18:43



Bookmark and Share


  Mia Bergenheim
Vacker och sorglig. Speciellt berörs jag av de sista raderna:

ge mig ett liv
i det förflutna
där skall vi skapa
framtidens kärleksakt
2018-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten