Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Decemberhav



Havet är magneten som drar oss till sig
talar med vinterbröst
grafitgrått förenas med horisonten
skumtoppade vågor rullar mot stranden
Det prasslande gräset vänder sig om
när blåsten tjuter i en näverlur
Saltmättade dofter blandas
med storheten
rymden
elementen
Husen långt ute på udden
gnolar lågt i det dimgrå ljuset
fiskgjusen dyker mot vågorna
en silverstrimma blänker i näbben
när den lyfter




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2018-11-30 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP