Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett försök att gripa ett som ögonblick i flykten. En variant på ett bortglömt språk troligen. Texten är förstås tänkt att läsas fonetiskt, det vill säga som det skulle låta om någon hade viskat det i örat på sin granne för några tusen år sedan.


Avec ceva cave




Tever aisa cals
idior factoter haiss
faderos askis oder.

Cive sadis adetum
farce odd serafo
eraia ydios firca.

Ceva tratim osis
actas norit farma
coss teram nagil.

Avec deva carot
cevo ceve derim
magot terare infaco




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-02 06:47



Bookmark and Share


  Nanna X
Ni talar bra latin. Åtminstone om ni får hitta på den själv.
2018-12-02

  danne //
en cafè de Esperanto som kan upplevas som en böna i buskage !
2018-12-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP