Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inkräktaren



Gränsen går
vid mina trösklar
mina rum
min privata tid
Nyfiken på min åsikt:
dissekera mina samlade sinnen;
undersök mitt psyke
Glöm inte att inse omdömet
är objektets sanning




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2018-12-02 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP