Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De flesta vill kunna 'dra nytta av' situationen' eller en annan människa. Det känns ju lätt olustigt att upptäcka det. Samtidigt, är det alls möjligt att göra någonting alls, utan att ha just en eller annan 'baktanke'... knivigt.


Petra tänker på saken





Alla människor vill bli 'räddade'
men 'ingen' vill rädda någon.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-03 21:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Några onödiga förklaringar. TASS är eller var en källa till möjlig nyhetsbyrå. Tecken kring vissa ord brukar betyda att det finns undantag från regeln, men i stort sett är det galor eller sysslan i skymundan som håller tassarna i styr.
2018-12-04

  Nanna X
Det där var en grov generalisering. Det finns väl en hel del människor här i världen som är intresserade av att rädda andra människor på olika sätt. Jag har själv gjort några försök i den branschen, mer eller mindre lyckade.
2018-12-04

  danne //
Ett kattdjur är smart intelligent, där den inväntar sitt byte, ska falla ner i gropen, sedermera desarmera bytet, kanske vacker tass där lätt peta peka småretas, innan tass hjälpa de o-hjälp-bara som svimmat av skräck. ack siken tragedi i denna komedi, att nytta med onytta därmed slippa onödighet att glupskt förtära ett räddat byte för sin egen vinst skull.

En slug Panther lr Puma mitt kära lodjur
en iakttar med stora ögon livsironin i det stora hela!
vänligen er Danne
2018-12-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP